Alan Wake (PC) X360 Kontroller Destekleyecek

17.12.2011 18:06 Levent Polater

 
    Alan Wake'in PC'ye de duyurulmasından sonra her yeni bir gün bu sürüm ile ilgili daha fazla şey duymayı istediğinizi biliyoruz. Remedy de oyun ile ilgili yeni bilgiler vererek bu isteğinizi kırmıyor.
 
    Alınan yeni detaylara göre Pazartesi günü yeni bir ambargo kırılacak ve oyun hakkında taptaze bilgiler verilecek. Buna rağmen bu duyuru esnasında bile oyun hakkında yeni bir detay öğrenmeyi başarıyoruz. Remedy'den Markus Maki, Alan Wake'in PC sürümünün Xbox 360 gamepad'ini destekleyeceğini söyledi.
 
    Bunu duymak PC oyuncularını sevindirmiş olmalı. Oyun hakkında en çok merak edile suâllerden biri de oyunun PC sürümünün Directx 9'u mu yoksa Directx 10'u mu destekleyeceği. Belki Remedy bir sürpriz yapıp oyunu Directx 11 destekli olarak da çıkarabilir. Umarız Pazartesi günü kafamızdaki bu sorular yanıt bulur.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 5 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 6 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 7 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler