Alan Wake PC için Duyuruldu

Alan Wake'in harika macerasını PC oyuncuları da oynama şansı yakalayacak
14.12.2011 18:35 Alkan Adakaner

      Xbox 360'ta çok büyük beğeni toplayan Alan Wake sonunda PC için duyuruldu. Uzun süren söylentilerin ardından Remedy Entertainment resmi açıklamayı yaparak PC oyuncularını mutlu etti.
 
      Resmi duyuruda yer alan bilgilere göre PC sürümünde ana oyunun yanında The Signal ve The Writer adlı iki indirilebilir içerik de bulunacak. Böylece PC oyuncuları bu içerikler için fazladan ücret vermek zorunda kalmayacaklar.
 
     Xbox 360 için duyurulan Alan Wake's American Nightmare ise şu an sadece Xbox 360 için hazırlanıyor. Kim bilir belki de PC oyuncuları ileride bu oyunu da oynama şansı yakalarlar. Alan Wake PC oyuncuları ile 2012 yılının ilk çeyreğinde buluşuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 99 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 1 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 2 Saat önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler