Alan Wake "Teen" Olarak Değerlendirildi

17.02.2010 23:10 Alkan Adakaner


 
 
     Max Payne'in yapımcısı Remedy'nin geliştirdiği Alan Wake, yetişkinlere özel bir oyun olarak satılmayacak.
 
     Bir çok oyun yapımcısı oyunlarının herkese ulaşabilmesi için "Mature" statüsünde değerlendirilmesini istemiyor. Zira Left 4 Dead 2 gibi bir çok oyun bu nedenle bazı bölgelerde içeriksel değişikliklere bile uğruyor.
 
     Aksiyon ve korku öğelerini harmanlayan Alan Wake'in ESRB (Entertainment Software Ratings Board) tarafından yapılan değerlendirmesinde "Teen" statüsünde satışa çıkabileceği sonucuna varıldı. Yani 13 yaş üstü herkes Alan Wake'i oynayabilecek.
 
     Bunun nedeni ise Alan Wake'te korku öğeleri bulunmasına rağmen; ağır küfür, cinsellik ve kan gibi oyunların "Mature" statüsünde değerlendirilmesine neden olan öğelerin olmaması olabilir. Tabi oyun henüz piyasaya çıkmadığından bu konuda emin olamıyoruz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler