Alan Wake: The Writer Çıktı

12.10.2010 14:08 Ersin Kılıç


 
     Uzun süredir yapım aşamasında olan Alan Wake, şüphesiz bu yıla damgasını vuran oyunlardan birisi olmuştur. özellikle kurgu, atmosfer ve konusu ile bizi kendisine bağlayan oyunun son demleri ise yaşanmaya başladı. Satış rakamları iyi olmasına karşın beklenen etkiyi yaratmaması Alan Wake'in ilk oyununun da sonu oldu diyebiliriz.
 
     Normalde beş parça ile ikinci oyuna bağlanacak olan Alan Wake'in hikayesi malesef ikinci indirilebilir içerik ile birlikte en azından ilk oyun için son bulacak. The Signal ile kaldığı yerden devam eden hikaye bugün çıkan The Writer ile birlikte sona eriyor.
 
     477 MB boyutundaki The Writer içeriğinin fiyatı ise ilk içerikte olduğu gibi 560 MS puanı olarak açıklanmıştı. Macera şimdilik sona erdiğine göre Alan Wake 2'yi bekleyebiliriz. Umarım ilk oyun gibi bizi çok uzun bir süre bekletmez.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 2 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 3 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 4 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler