Alan Wake: The Writer'a Yeni Video

08.10.2010 18:22 Ersin Kılıç


     Mayıs ayında adeta karanlığımızı aydınlatarak çıkışını yapan Alan Wake bana göre son yıllarda çıkmış olan en kaliteli oyunlardan birisidir. Azımsanmayacak bir satış rakamına ulaşmasına rağmen geliştirme süreci de göz önüne alındığında beklentinin altında bir rakamda kalan Alan Wake'in macerası parçalar halinde devam ediyor. Tabi oyunun satışlarının beklentinin altında olması bu devam hikayelerini de ekledi.
 
     Normalde beş indirilebilir içerik çıkarılması düşünülen oyun, malesef ikinci içeriği ile birlikte hikayesini noktalamak zorunda kalacak. Oyunun ilk indirilebilir içeriği The Signal'de olduğu gibi The Writer içeriği de 560 MS puanı ile Xbox Live'daki yerini alacak. 12 Ekim'de çıkacak olan içeriğin yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

[DHVIDEO=1682]
 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 7 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 8 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 9 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler