Alan Wake'in 2. İndirilebilir İçeriği "The Writer"

23.05.2010 12:25 Alkan Adakaner


 
     Remedy Entertainment tarafından Xbox 360'a özel olarak piyasaya çıkarılan Alan Wake sürükleyici oyun yapısıyla bu konsolun sahiplerini kendisine bağladı. Doğal olarak Alan Wake'in devamını isteyen oyunculara daha önce Remedy en az 3 DLC'nin geleceğini açıklamıştı.
 
     Oyunun ilk indirilebilir içeriği 27 Temmuz'da piyasaya çıkacak olan "The Signal" olacak. Bu içeriğin fiyatı henüz kesinleşmedi, ama oyunu 2. el almadıysanız kutudaki kodu kullanarak bu içeriği ücretsiz indirebileceksiniz.
 
 
      Alan Wake'in 2. indirilebilir içeriğinin ise The Writer olduğu bir görüntü sayesinde ortaya çıktı. Oyunun "Downloadable Content" menüsünde görünen bu görüntüdeki "Bizim 2. indirilebilir içeriğimiz The Writer" sözü herşeyi açıklıyor.
      
      800 puana satılacağı söylenen bu indirilebilir içeriğin çıkış tarihi de henüz belli değil, ama Eylül ayının başından önce gelmesi mümkün görünmüyor. Kısa bir süre sonra Remedy'den The Writer ile ilgili bir açıklama gelmesi bekleniyor.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler