Alan Wake'in DLC'leri 7 Dolar Olacak

18.06.2010 14:57 Alkan Adakaner


 
     Bölümler halinde yayınlanacağı açıklanan Alan Wake'in ilk 6 bölümünü ana oyun ile oynama şansı yakalamıştık. Remedy şimdiden oyunun 2 yeni bölümünü duyurdu. Bu bölümlerin adı "The Writer" ve "The Signal" olarak açıklanmıştı.
 
     Remedy Entertainment bu DLC'lerin fiyatını açıkladı. 90 dakika civarında sürecek her bir DLC, 560 puan karşılığında yani 7 dolardan satılacak. 27 Temmuz'da yayınlanacak olan The Signal adlı ilk DLC'yi (bkz: ilk ekran görüntüsü yukarıda) oyunu 1. el alanlar bir kod sayesinde indirme şansına sahip olacaklar. The Writer'ın çıkış tarihi ise hala belirsizliğini koruyor.
 
     Özellikle karakterlerin animasyonların düzeltmeler yapılacağını belirten Remedy yetkilileri oldukça beğenilen Alan Wake'in satış rakamlarına göre DLC sayısını arttıracaklarını söylemişlerdi. Şu an için 3 DLC'nin piyasaya çıkartılmak istendiği firma tarafından açıklandı.
 
      Bir indirilebilir içerik için 90 dakikalık oynanış süresi ve 7 dolarlık ücret gayet uygun görünüyor. Ana oyunu beğenenler DLC'lere de mutlaka ilgi gösterecektir.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler