Alan Wake'in Devamı Gelebilir

20.02.2010 15:40 Levent Polater

 

 
Remedy başkanı Oskari Hakkinen, Alan Wake ile ilgili sorulara yanıt vermeye çalıştı.
 
Hakkinen, Alan Wake'in kafalardaki tüm soru işaretlerini kaldıracak "nihai bir sona" sahip olduğunu ancak oyunun devamı için "kapıları açık bırakacağını" belirtti.

“Alan Wake'i bir TV dizisi olarak düşündüğünüz zaman bunu Sezon 1 olarak varsayabilirsiniz. Oyun, tatmin edici bir sona sahip olacak ancak devam edeceğinin de belirtileri bulunacak. Aynen Lost veya 24 dizilerinde olduğu gibi, her sezon şok edici bir biçimde biterler ve yeni sezonda neler olacağını merak ederiz."
 
“Burada da aynen bu şekilde olacak. Eğer oyun beğenilir ve beklediğimiz başarıya ulaşırsa biz de Sezon 2'yi yaparız." diye konuştu

Ayrıca oyunun olası bir DLC'sinin ilk oyun ile ikinci arasında bir köprü görevi göreceği belirtildi.

DLC'yi 1. sezon ve 2. sezon arasındaki bir köprü olarak düşünebilirsiniz." diyen Hakkinen bunun özel bölümlerden oluşacağını söyledi.
 
DLC ile ilgili daha çok ipucu vermekten kaçınan Hakkinen, Alan Wake'e sürükleyici bir TV dizisi benzetmesi yaparak merak uyandırdı.
 
Alan Wake Amerika'da 18 Mayıs'da, İngiltere'de 21 Mayıs'da Xbox 360 platformuna çıkacak. Sabırsızlıkla bekliyoruz.
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: Battlegrounds 43.1 Güncellemesi, Yeni Tekme Hareketi ve Su Altı Dövüş Seçeneklerini Getiriyor 15 Eylül The Ascent, 3 Aralık'ta Nintendo Switch 2'te Geliyor 15 Eylül ROG XBOX Ally X20 El Konsolu Ön Siparişe Açıldı 28 Ağustos Krafton, Gamescom 2026 Açılış Gecesi Canlı Yayınında 5 Yeni Oyununu Tanıttı 28 Ağustos Subnautica 2, Erken Erişim Sürümüne Gelen İkinci Güncellemeyle Oyunun İş Birliği Modu Genişliyor 21 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler