Alan Wake'in PC Sürümü Cilalanıyor

Alan Wake ilk başta PC için iptal edilmişti.
01.02.2012 15:39 Gökhan Yılmaz

 
     Alan Wake'in tekrardan PC için duyurulmasından sonra çoğu oyuncunun aklında soru işareti olan grafiklerin değişimi konusuna bazı açıklamalar getirildi. Remedy Entertainment, bazı noktalarda daha iyi kaplamaların kullanılacağını fakat tam anlamıyla yenilenmiş bir oyunla karşılaşmayacağımızı açıkladı.
 
     Alan Wake'in PC sürümü 2540p'ye kadar çözünürlük destekleyecek ve 1080p'de bile gayet iyi görünecek ki zaten eski bir oyun değil. Xbox 360'da çalışması için karşılaştıkları kısıtlamalar artık olmayacağı için oyunun belirli noktalarındaki kaplamalar daha iyi görünecek. Fakat bunu oyunun tüm kaplamalarının yüksek olanlarla değiştirileceği şeklinde algılamayın çünkü oyunun toplamda kullandığı 6991 adet kaplamadan sadece bazılarına ufak dokunuşlar yapılacak. Ayrıca oyunla birlikte mod araçları yayınlanmayacağı için Skyrim'deki gibi resmi olmayan kaplama paketleri bulamayacağız.
 
     Remedy Entertainment son olarak PC oyuncularına sürpriz olacak bazı yeniliklerin de olacağını sözünü verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 6 Dk önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 8 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 37 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 1 Saat önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler