Alan Wake'in PC Sürümünden Gönderme

Bahsi geçen QR kodu
17.02.2012 18:53 Gökhan Yılmaz

 
     Remedy Entertainment, Microsoft ile Alan Wake'i sadece Xbox 360'a çıkartacağı konusunda anlaşma yapmıştı ve oyun 14 Mayıs 2010'da piyasaya çıkmıştı. Şimdi ise oyunun PC versiyonu çıkmaya hazırlanıyor.
 
     Oyunu deneme şansı bulan bir kullanıcı ilginç bir ekran görüntüsü paylaştı. İkinci bölümde bir odada QR kodu bulunuyor ve akıllı telefonlarla taratarak ilgili linke gidildiğinde şöyle bir mesaj ortaya çıkıyor: "Hah, galiba koltuğunuzun üzerinde olmasanız da oynamak gayet keyifli. Kim bilebilirdi ki."
 
     Remedy'nin verdiği bu mesaj inceden Microsoft'a gönderme olmuş. Zira Microsoft 2010 Şubat'ta yaptığı açıklama ile bazı oyunların PC'de daha iyi olacağını ve bazı oyunların da geniş ekran TV'lerin karşısında koltuğunuzda oturarak konsolda daha iyi olacağını söylemiş ve Alan Wake'in sadece Xbox 360'a çıkacağını duyurmuştu. Dip not olarak oyunun en başta PC için geliştirilmeye başlandığını ekleyelim. PC versiyonu şu an Steam'de en çok satanlar listesinde birinci durumda.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler