Alan Wake'in PC Versiyonu E3'te Duyurulabilir

Oyun ilk olarak PC ve Xbox 360 için duyurulmuş, fakat PC sürümü daha sonra iptal edilmişti.
10.05.2011 13:36 Ersin Kılıç


     Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Xbox 360'ın en önemli oyunlarından biri olan Alan Wake'in devamı için yeni dedikodular ortaya çıkmış ve Althea Suarez Gataisimli bir bir çalışanın Alan Wake 2 sinematiklerinde çalıştığı kendi CV'sinde not edilmişti. Remedy'den ortaya çıkan bu dedikodular hakkında kısa bir açıklama ise bugün geldi.
 
      Remedy'den Oskari Hakkinen yaptığı açıklama ile bahsedilen projenin Alan Wake 2 olmadığını fakat Wake'in macerasının devam edeceğini belirtti. Konuyla ilgili "Oyunun hayranları bu durumun onaylanması için oldukça heyecanlı, evet daha fazla Wake yapımı gelecek! Fakat burada bir karışıklığı düzeltmem gerekiyor, Sıradaki Wake yapımı ne Alan Wake 2 ne de bir içerik(DLC) olacak" açıklamasını yapan Hakkinen kafaları iyice karıştırdı.
 
     Bu açıklamadan sonra ise bizim aklımıza Alan Wake'in PC versiyonu geliyor. yeni bir Wake projesi gündemde fakat ne bir içerik ne de yeni bir oyun olduğu belirtilmiş. Sanırım geriye sadece bir seçenek kalıyor, o da oyunun PC versiyonu. Şayet tahminlerimiz doğru çıkar ise olası bir PC versiyon E3'te duyurulabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler