Alan Wake'in Yüz Animasyonları Değişecek

07.05.2010 17:23 Ersin Kılıç


 
     Geldi gelecek, çıktı çıkacak derken Alan Wake sonunda çıkışını yapıyor. Oyunu inceleme için oynayan site ve dergilerin en büyük eleştirisi için ise Remedy Games çalışmalarına başladı bile.
 
     Bir çok siteden yüksek puanlar ve övgüler ile ayrılan Alan Wake'e bazı şaşırtıcı puanlarda gelmişti. Oyunu inceleme fırsatı bulanların en büyük eleştirisi ise, grafiklerin muazzam olduğu oyunda, karakter yüz ifadelerinin gerekli özene sahip olmamasıydı. İşte bu konuda bir açıklama yapan Remedy, oyunun en çok eleştirilen bu kısmı için bir yama yayınlanacağını duyurdu.
 
     Yani yayınlanacak olan yama ile birlikte karakter yüz animasyonlarında bazı değişikliklere gidilecek. Oyunun bu yüz animasyon yaması, muhtemelen ilk indirilebilir içeriği ile birlikte oyuna eklenecek.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler