"Alan Wake'in Zamanında Çıkmaması Üzücüydü"

Alan Wake ilk başta PC için de geliştiriliyordu fakat iptal edilmişti.
15.12.2011 12:28 Gökhan Yılmaz

 
      Remedy Entertainment, Alan Wake'in önümüzdeki yıl PC'ye çıkacağını açıklamasının ardından, oyunun Xbox 360 ile aynı anda çıkmamasının kendileri için acı verici olduğunu söyledi.
 
     Remedy'de Alan Wake'ten sorumlu Oskari Hakkinen, oyunun Xbox 360 için çıkmaya hazırlandığı günlerde PC sürümü için durum pek iyi gitmemiş. Hakkinen PC için şunları söylüyor:
"PC oyuncuları Max Payne'den beri Remedy'ye hep yakın olmuşlardır, hatta daha eskilere gidecek olursak Death Rally'ye kadar. Death Rally ilk olarak PC'ye çıkmıştı ve hatta bizim ilk oyunlarımızdan biridir, arkasından Max 1 ve Max 2'yi yapmıştık. Elbette Alan Wake'i ilk gününde PC için de piyasaya sürmek isterdik fakat şartlar uygun değildi. Ve bu kesinlikle bizi yaraladı."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler