Alan Wake'in İlk DLC'si 27 Temmuz'da Çıkacak

14.05.2010 09:38 Alkan Adakaner


 
     Bugün piyasaya çıkan Alan Wake'in ilk indirilebilir içeriği için uzun süre beklemeyeceğiz, çünkü Remedy, 27 Temmuz'da bu indirilebilir içeriği kullanıma sunulacağını açıkladı.
 
     "The Signal" adını taşıyan ilk indirilebilir içeriğin oyunun yeni bir kopyasına sahip olanlar için ücretsiz olacağı (2. el alanlara kötü haber) söyleniyor. Alan Wake ile birlikte gelecek olan "token card" ile bu içeriği indirebileceğiz.
 
     Eğer oyunu 2. el olarak aldıysanız veya içindeki kodu kaybettiyseniz henüz açıklanmayan bir ücret karşılığında bu içeriği indirebileceksiniz.
 
    Remedy özellikle oyunun karakterlerin tasarımındaki bazı eksiklikler nedeniyle eletirilere maruz kalmıştı, firma bu tür sorunları indirilebilir içerikte düzelteceği açıkladı. Umarız sözlerini tutarlar.
 
     Senaryosu bölümler halinde ilerleyecek olan Alan Wake'in satış rakamlarına göre bölüm sayısı da artabilir. İnceleme notlarına ve geliştirici firmanın Max Payne nedeniyle ünlü olmasını da göz önüne alırsak oyunun oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşabileceğini söyleyebiliriz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 5 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 6 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 7 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler