Alan Wake'ten Mekan Görüntüleri

01.05.2010 17:19 Ersin Kılıç


 
     Çıkışına sadece iki haftalık bir süre kalan ve uzun süredir merakla beklenen Alan Wake'ten yeni görüntüler gelmeye devam ediyor.
 
     Hafta içinde yayınlanan yeni oynanış videoları ile göz dolduran Alan Wake'in bölge kodu korumasız olarak çıkacağı da açıklanmıştı. Ayrıca oyun için yayınlanan yeni videoların birisinde hikayede önemli bir rolü olacağını düşündüğümüz daha önce gözükmeyen bir karakeri görme şansına erişmiştik.
 
     Çıkışı ile birlikte ilk içeriği de yayınlanacak olan Alan Wake için bugün ise oyundaki bazı mekanlara ait ekran görüntüleri yayınlandı. Bu ekran görüntülerinde hafta içi yayınlanan tanıtım videosunda da gözüken ve Bright Falls'ın elektrik gücünü karşılayan baraj, dolayısı ile elektrik santralini görüyoruz. Onun ışında videolarda sıkça gördüğümüz bazı mekanlar ile birlikte, oyunun önemli noktalarından deniz fenerine de bu yeni görüntülerde yer verilmiş.
 
     14 Mayıs'ta Xbox 360 için özel olarak çıkacak olan Alan Wake'ın bu yeni görüntülerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 5 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 6 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 7 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler