Alice Madness Returns'un Türkçe Yaması Çıktı

04.10.2014 01:05 Tayfun Kumaş

 
    Game Dev Tycoon'un resmi Türkçe yamasını hazırlayan Türkçe-Oyun, uzun zamandır üzerinde çalıştığı Alice Madness Returns'un Türkçe yamasını oyunculara sundu. Türkçe yamanın tamamen full olmadığını sizlere hatırlatalım. Yama, oyunun sadece %90'ını kapsamaktadır. Sadece oyuncuları daha fazla bekletmemek için yamanın bir bölümü şu anlık yayınlandı.

Ayrıca Murdered Soul Suspect ve Dragon Age II gibi oyunları da çevirmeye çalışan Türkçe-Oyun ekibi, şu an gönüllü çevirmen aramaktadır. Sizlerde bu tarz oyunlarda çeviriler yapmak istiyorsanız, buradan çevirmen olarak başvuru yapabilirsiniz.

    Alice Madness Returns'un Türkçe yamasını da buradan indirebilirsiniz. Türkçe yama ile ilgili tanıtım videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alice: Madness Returns Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Spicy Horse Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 4 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 7 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 8 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 8 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler