Alien Breed: Impact'in Co-op Videosu Ortaya Çıktı

25.06.2010 16:46 Alkan Adakaner


 
     Team17 Software tarafından geliştirilen Alien Breed: Impact PC ve Playstation 3 için 3 Haziran'da piyasaya çıktı. Daha önce de aynı oyun Xbox 360 için Alien Breed: Evolution adıyla farklı özelliklerle piyasaya çıkmıştı.

    Oyunun satışlarının nasıl gittiği ile ilgili Team 17 bir açıklama yapmasa da co-op moduyla ilgili yeni bir  video yayınladı. Tam bir aksiyon paketi olan oyunun yeni videosunda 2 kişinin uzaylı sürülerine karşı zorlu bir mücadele verdiğini görüyoruz.

     Özel olarak tasarlanmış 3 haritada mücadele ettiğimiz co-op mod, senaryo modunu tek başına bitirip sıkılmış olanlar için birebir. Alien Breed: Impact'in co-op mod videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alien Breed: Impact Platformlar: PC PS3 Geliştirici: Team 17 Software Dağıtıcısı: Team 17 Software Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler