Alien: Isolation Geliştiricisi Birinci Şahıs Taktiksel Nişancı Oyunu Üzerinde Çalışıyor

26.06.2018 16:09 Gazali Çetinkaya

 
   Creative Assembly'de Alien: Isolation'ı geliştirmiş olan ekip bu kez tamamen yeni bir IP üzerinde çalışıyor.

   Creative Assembly'nin websitesindeki işe alım sayfasında belirtilene göre bu yeni IP birinci şahıs taktiksel nişancı oyunu olacak. Oyunun türü dışında başka pek bir bilgi bulunmuyor.
 
   "Creative Assembly’s award-winning team behind Alien: Isolation are exploring new frontiers with a brand-new and exciting First Person Tactical Shooter IP."
 
   Alien: Isolation'ın devam oyununu yakın bir zamanda ya da hiçbir zaman göremeyeceğiz gibi duruyor. Bir ara söylenti haberleri çıkmıştı, daha sonra yalanlandı. Ancak Alien markası adı altında oyunlar görmeye devam edeceğiz.  

   20th Century Fox'un oyun bölümü FoxNext Games 2018'in başında yaptığı açıklama ile Cold Iron Studios'u satın aldığını ve konsollar ile PC için Alien evreninde geçecek bir online shooter oyunu geliştirdiğini duyurmuştu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alien: Isolation Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Korku Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 14 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler