Alien: Isolation'ın Sanatsal Çalışmaları Sızdı

07.12.2013 21:05 Alkan Adakaner


      Total War serisinin geliştiricisi olan Creative Assembly tarafından hazırlanan Alien: Isolation'ın sanatsal çalışmaları ortaya çıktı. Sega'ya bağlı olan geliştirici Total War'un yanı sıra uzun süredir bu oyun üzerinde çalışıyordu.
 
     Bu nesil konsolların yanında yeni nesil platformlara da gelmesi beklenen oyun VGX'te duyurulur mu bilinmez, ama Gearbox'ın Alien faciasından sonra iyi bir şeyler görmek hakkımız diye düşünüyoruz.
 
     Alien Isolation'da Alien filmlerinin unutulmaz kadın karakteri Ellen Ripley'nin kızının ana karakter olacağı söyleniyor. İşte oyundan sızan sanatsal çalışmalar. 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alien: Isolation Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Korku Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 9 Dk önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler