Almanya Media Markt'tan İlginç Bir PlayStation 5 Tasarımı

14.11.2019 15:24 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz ay PlayStation 5 resmi olarak duyurulmuştu ve bir çıkış aralığı verilmişti. Bazı teknik detaylar her ne kadar açıklansa da ne kontrolcü için ne de konsolun kendi için bir görsel paylaşılmadı. Sadece geliştirici kitinin görseli paylaşılmıştı.
 
Daha öncesinde çıkan tahmini konsol görüntüleri ve geliştirici kiti görseli ile birlikte teknoloji mağazası olan Media Markt'ın Almanya şubesi, kendi PlayStation 5 tasarımını yaptı. Tasarımla ilgili YouTube üzerinden bir video paylaştılar.
 
Hatırlatmakta fayda var, bu tasarım kesinlikle resmi bir tasarım değil. Ancak güzel gibi duruyor. Özellikle kontrolcüdeki dokunmatik ekranın daha kullanışlı hale getirilmesi kullanıcıları mutlu edecektir. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Siz bu tasarımı nasıl buldunuz?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 7 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler