Altay Spor Kulübü, Elektronik Spora Giriş Yaptığını Duyurdu!

14.10.2019 20:56 Hamit Can Sayılgan

 
     İzmir'in köklü spor kulüplerinden Altay Spor Kulübü, elektronik spora giriş yaptığını duyurdu. Yapılan açıklamada Altay SK'nın FIFA oyunu için oluşturulan Virtual Pro League (VPL) ile anlaşma sağladığı ve Pro-Elite League'de yer alacağı bildirildi. 
 
Altay Spor Kulübü'nün resmi açıklaması; 
 
     "Büyük Altayımız e-Spor dünyasına ilk adımını attı.
 
     Kulübümüz, Avrupa Kupaları için birbirinden güçlü futbol ve e-Spor takımlarını içeren VPL ile anlaşma sağlayan Pro-Elite League çatısı altında mücadele edecek."
 
     FIFA Pro Clubs "Pro Elite League" (PEL), Türkiye'de ilk defa sadece resmi takımların yer aldığı birbirinden güçlü 15 takımın mücadele ettiği profesyonel sanal bir futbol ligi. İlk sezonun 15 Mayıs günü başladığı ligde TFF takımları ve resmi elektronik spor kulüpleri yer alıyor. FIFA futbol oyununun 11'e 11 modu olan Pro Clubs modunda oynanıyor. Bu futbol simülasyonunda takımlar her oyuncuyu farklı bir kişinin yönettiği 11'lerle sahaya çıkıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 20 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 7 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler