Altered Carbon'un İkinci Sezon Fragmanı Paylaşıldı

12.02.2020 02:45 Özgür Eroğlu

 
İlk sezonu 2 Şubat 2018'de Netflix üzerinden yayınlanan, cyberpunk bir evrende geçen ve Richard K. Morgan'ın aynı isimli kitabından esinlenen Altered Carbon'un ikinci sezonundan ilk uzun fragman paylaşıldı.
 
Dizinin fragmanı dışında ayrıca dizinin bir de animasyon dizisi duyuruldu. Animasyon dizisi yakın bir gelecekte yayınlanacak. Animasyon dizisinin yönetmeni Dai Sato olacak. Dai Sato daha önce Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Eureka Seven, Cowboy Bebop ve Ergo Proxy gibi animelerde çalışmıştı. Dizinin ikinci sezonunda ilk sezon finalinden, on yıllar sonrası anlatılacak.  
 
Dizinin oyuncu kadrosunda başroldeki Anthony Mackie dışında Simone Missick, James Saito, Lela Loren, Dina Shihabi, Torben Liebrecht, Chris Conner ve Renée Elise gibi isimler de bulunacak. İkinci sezon için yayınlanan fragmanı Türkçe altyazılı bir şekilde aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler