Alwa's Legacy Bu Yaz Switch ve PC için Çıkacak

15.04.2020 16:40 Gazali Çetinkaya

 
2017'de çıkan Alwa's Awakening'den sonra İsveçli bağımsız geliştirici Elden Pixels'ın yeni oyunu Alwa's Legacy geliyor.

Alwa's Legacy bu yaz Switch ve PC için çıkacak. PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarının daha sonraki bir tarihte çıkması planlanıyor. PC kapalı beta testine oyunun resmi websitesi üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz.
 
Elden Pixels oyun tasarımcısı Mikael Forslind konu ile ilgili olarak "Boss'ları, gizemleri, zorlu platform unsurları ve keşfedilmeyi bekleyen geniş bir dünyası ile Alwa's Legacy her zaman yapmak istediğimiz bir oyundu. Zor bir yolculuk oldu fakat hayranlarımızın sözleri ve desteği sayesinde gerçekleşti." dedi. 
 
Alwa's Legacy çizgisel olmayan bir ilerleyişe, tehlikeli zindanlara, büyülü eşyalara ve antik gizemlere sahip modern ve retro bir platform macera oyunu. 
 
Steam sayfası
Resmi websitesi

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alwa's Legacy Platformlar: PC Geliştirici: Elden Pixels Dağıtıcısı: Elden Pixels Tür: Aksiyon Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 14 Dk önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 16 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 45 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 1 Saat önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler