Amacımız Diablo 3'ü Daha Fazla Oyuncuya Ulaştırmak

15.01.2014 12:42 Alkan Adakaner


     Dün Diablo 3'ün Xbox One sürümünün ünlü perakendecilerden Best Buy tarafından £62.99 fiyatla listelendiğini görmüştük. Bugün ise Blizzard oyunun Xbox One sürümünü inkar etmeyecek şekilde bir açıklama yaptı. Blizzard'ın Eurogamer'a yaptığı açıklamada şu sözler yer verildi.
 
     "Amaçlarımızdan biri de Diablo 3'ü olabildiğince fazla oyuncuya ulaştırmak, ama şu an herhangi bir platform duyurusu yapmıyoruz"
 
    Blizzard'ın bu açıklaması resmen oyunun Xbox One sürümünü geliştiriyoruz, ama şu an duyuru yapamayız demek olmuş. Yani Xbox One sürümü "kesin" diyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 9 Dk önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler