Amazon Games Başkanı Michael Frazzini Şirketten Ayrılıyor

29.03.2022 12:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Amazon Games başkanı Michael Frazzini, şirketteki 18 yıllık çalışmasının ardından LinkedIn aracılığıyla firmadan ayrılacağını duyurdu. Frazzini, 18 yılının yaklaşık 13 yılını oyunlar üzerinde geçirdi ve yedi yıldır Amazon Games'in başkanı olarak görev yapıyor.
 
Frazzini ayrılma hakkında şunları söyledi: "Yakın zamanda Amazon'dan ayrılacağım. Oyunlar üzerinde yaklaşık 13 yıl iş yaptım. Burada 18 yıl geçirdikten sonra 29 Nisan'da firmadan resmi olarak ayrılacağım.
 
Geçtiğimiz altı ay içinde 10 oyunu piyasaya sürdük. Gelecek vaat eden ve yeni oyunlardan oluşan bir portföyümüz var. Prime Gaming, güçlü bir duruş sergiliyor ve dünya çapındaki oyunculara daha fazla içerik sağlamaya çalışıyor. Burada bulunan ekipler, her biri kendi alanında deneyimli liderler tarafından yönetiliyor. Amazon Games için gelecek çok parlak."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Amazon Prime Gaming Platformlar: PC Geliştirici: Amazon Dağıtıcısı: Amazon Tür: Servis Çıkış Tarihi: 2 Şubat 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler