Amazon, New World'ün Sunucu Kapasitesini Arttırmaya Devam Ediyor

04.10.2021 11:57 Mehmet Tandoğan

 
 
Amazon Game Studios, New World oyuncularına sorunsuz bir oyun deneyimi sunmaya yardımcı olmak ve sunucu kapasitesini artırmak adına çok çalıştığını bildirdi. Bunun yanı sıra sunucu transferlerine izin verecek bir özellik üzerinde de çalıştığını belirtti.
 
Yayınlanan bir açıklamada stüdyo, çıkış haftasında çok sayıda oyuncuyu oyuna dahil etmeye hazırlanırken, bir milyonu aşan oyucu sayısının çok şaşırtıcı olduğunu söyledi. Öyle görünüyor ki bu sayı her geçen gün artıyor ve  bu da New World'deki bazı oyuncuların, oyuna giriş yapmak için uzun süre beklemelerine neden oluyor.
 
Oyunun Salı günü piyasaya sürülmesinden bu yana geliştiriciler, sunucu sayısını iki katına çıkardı ve ekip, oyuna daha fazla oyuncuyu dahil etmek için mevcut tüm sunucuların kapasitesini artırmaya devam ediyor. 
 
New World, piyasaya sürüldüğü ilk gün Steam'de 572.689 eşzamanlı oyuncuya ulaştı.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1063730/New_World/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
New World Platformlar: PC Geliştirici: Amazon Dağıtıcısı: Amazon Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler