Amazon Prime'ın aylık ücreti 7.90 TL'den 39 TL'ye yükseldi!

25.04.2023 11:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Amazon tarafından kullanıcılara sunulan Prime hizmetine zam geldi. Aylık 7.90 TL ücret ödediğimiz hizmetin fiyatı artık 39 TL'lik bir fiyata ulaştı. Yüzde 400'lük bir zamla beraber karşımıza çıkan bu hizmeti artık 39 TL'den kullanabileceğiz. 
 
Amazon, mail aracılığıyla kullanıcıları bilgilendirdi
 
 
 
Amazon aracılığıyla kullanıcılara sunulan Prime hizmeti içerisinde birçok avantaj yer alıyor. Prime Gaming ile aylık olarak birçok oyun içi aksesuar ve paket kazanabiliyor, Prime Video ile beraber film ve dizilere ulaşabiliyor ve daha fazla avantajı bu kapsamda elde edebiliyoruz. Bu hizmet bugün itibarıyla zamlandı ve bu zam haberi mail aracılığıyla kullanıcılara ulaştı.
 
Mail içeriğinde şu detaylar yer alıyor: "Amazon Prime üyesi olduğunuz için teşekkürler. Sizi, üyeliğinizde yapılacak bir değişiklikle ilgili bilgilendirmek istiyoruz.

25 Nisan itibarıyla Prime üyeliğinin fiyatını ayda 39 TL olarak güncelliyoruz. Mevcut üyemiz olarak, sizin için yeni fiyat 25 Mayıs'tan sonraki ilk fatura döneminizden itibaren geçerli olacak."
 
Peki siz bu zam hakkında neler düşünüyorsunuz? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Amazon Prime Gaming Platformlar: PC Geliştirici: Amazon Dağıtıcısı: Amazon Tür: Servis Çıkış Tarihi: 2 Şubat 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler