Amazon'un Oynaması Ücretsiz Shooter Oyunu Crucible Kapalı Betaya Geri Dönüyor

01.07.2020 00:29 Gazali Çetinkaya

 
Amazon'un 21 Mayıs 2020'de çıkışını gerçekleştiren oynaması ücretsiz rekabetçi üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunu Crucible umduğu başarıyı yakalayamadı ve kapalı betaya geri dönüyor.

Amazon'un parçası olan geliştirici ekip Relentless Studios, oyunun Steam'de yayından kaldırılarak tekrar kapalı beta aşamasına geçeceğini duyurdu.

Oyunu 1 Temmuz 19:00'a kadar hâlâ Steam'den kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bu saatten sonra oyun yeni oyunculara kapatılacak ve mevcut oyuncular ile birlikte kapalı beta başlayacak. Daha sonra oyunun resmi websitesi üzerinden betaya kayıtlar da açılacak.

Relentless Studios tarafından belirtilene göre kapalı betaya geri dönüşün asıl amacı oyunu topluluğun geri bildirimleri doğrultusunda geliştirmek. Hatta geliştiriciler belirli zamanlarda topluluk ile birlikte oyuna girip maçlar yapacak.

Yol haritasında bir değişiklik yok, aynı yol haritasını takip edecekler. Ona da Trello üzerinden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crucible Platformlar: PC Geliştirici: Amazon Game Studios Dağıtıcısı: Amazon Game Studios Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 8 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 9 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 10 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler