Amazon'un Yeni Oyunu Throne and Liberty Dünya Çapında Çıkıyor

20.06.2024 15:56 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Amazon Games ve geliştiriciliğini NCSOFT ekibinin üstlendiği oynaması ücretsiz devasa çok oyunculu rol yapma macera oyunu Throne and Liberty dünya çapında çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun bildiğiniz üzere ilk olarak 7 Kasım 2023 tarihinde Güney Kore'de sadece PC platformu için piyasaya sürüldü. Şimdi ise tüm dünyada yayınlanacak.
 
Throne and Liberty'nin açık beta testi de yolda
 
 
 
Açıklanan detaylara göre Throne and Liberty 17 Eylül tarihinde Kuzey Amerika, Güney Amerika, Avrupa, Avustralya, Yeni Zelanda ve Japonya'da platformlar arası oynama özelliğiyle PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek. Ayrıca açık beta testi 18-23 Temmuz tarihleri arasında desteklenen tüm bölgelerdeki tüm platformlar için gerçekleştirilecek.
 
oyun içerisinde etkileşimli bir dünya bulunacak ve diğer oyuncularla beraber etkileşim içerisine girebileceğiniz yapımda Solisium adlı kalıcı bir açık dünyada yer alacaksınız. Dünya içerisinde yaptığınız hamleler ve yıkımlar doğrudan dünyayı etkileyecek. Oyuncular dünyayı hem havadan hem de hızlı seyahat yoluyla denize açılarak keşfedebilecek ve güçlü düşmanlarla yani bosslarla savaşabilecek.
 
Son olarak oyunun yeni fragmanı yayınlanmış durumda. Bu içeriğe aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kovboy Temalı Çiftçilik Oyunu Cattle Country Duyuruldu 1 Saat önce Phantom Breaker: Battle Grounds Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Viking Temalı Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Norse Duyuruldu 26 Haziran Orta Çağ Temalı Aksiyon Rol Yapma Oyunu Alkahest Duyuruldu 26 Haziran Dead Rising'in Remaster Sürümü Duyuruldu: Yenilenmiş Grafikler 26 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler