American Truck Simulator için Colorado İndirilebilir İçeriği Duyuruldu

27.03.2020 21:10 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici SCS Software, American Truck Simulator'ın bir sonraki indirilebilir içeriğinin sinyalini veriyordu ve bugün Colorado olduğunu doğruladı. Net çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
 
Colorado kayalık dağlar, çöl ve nehir manzaralarını oyuna getirecek. 
 
Idaho, Utah, Nevada, California, Washington, Arizona, Oregon ve New Mexico'dan sonra American Truck Simulator'ın dokuzuncu eyaleti olacak.
 
SCS Software, Colorado'yu Idaho'dan birkaç ay sonra yayınlayacaklarını ve ondan oyun için daha fazla planlarının daha olduğunu belirtti. SCS Software şu ana kadar Wyoming ve Montana dışında Batı eyaletlerinin çoğunu oyuna ekledi. Bu yüzden bir sonrakiler Wyoming ve Montana olabilir. 
 
Daha fazla bilgi ve ekran görüntüsü için store.steampowered.com

American Truck Simulator Microsoft Windows, macOS ve Linux üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
American Truck Simulator Platformlar: PC Geliştirici: SCS Software Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 34 Dk önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler