American Truck Simulator'ın Harita Genişlemesi New Mexico İçin Tanıtım Videosu

20.10.2017 18:28 Tunahan Safdır

 
     Tır şoförlüğü denilince akla gelen ilk oyunlardan American Truck Simulator için yeni bir harita paketi yolda; New Mexico.
 
     Oyunun geliştircisi SCS Software tarafından duyurulan New Mexico DLC'si ATS için şimdiye kadar çıkmış en büyük güncellemelerden biri olacak ve oyun haritasını genişletecek. Henüz net bir çıkış tarihi olmasa da hangi aşamada oldukları sorulan yapımcılar "son dokunuşlar" cevabını veriyor. Yıl sonuna doğru çıkması beklenen New Mexico DLC için çok uzun süreler beklemek zorunda kalmayacağız.
 
      American Truck Simulator'ın New Mexico harita genişlemesi için yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
American Truck Simulator Platformlar: PC Geliştirici: SCS Software Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler