Amnesia Collection Humble Store'da Ücretsiz

25.01.2018 22:13 Gazali Çetinkaya

 
   Amnesia Collection kısa bir süreliğine Humble Store üzerinde ücretsiz oldu.

   Her zaman olduğu gibi, ilgilenenler oyunun bir adet kopyasını Humble Store üzerinden alıp ardından Steam'de aktif edebilirler. Amnesia Collection 27 Ocak 20:00'a kadar ücretsiz olarak dağıtılacak.
 
   Amnesia Collection'ın içerisinde Amnesia: The Dark Descent ve Amnesia: A Machine for Pigs bulunuyor.
 
   The Dark Descent'da Daniel'in aklına girin ve sadece zekânızın ve kurnazlığınızın sizi koruyabileceği kâbus gibi bir kaleyi keşfedin. Parçalanmış anılarınızı birleştirmek için büyük ve tehlikeli bir mekânı incelerken akla hayale gelmez korkular karanlığın içinde kol gezmektedir.

   A Machine for Pigs'de zengin fabrikatör Oswald Mandus'un ölüme dair rüyalarını keşfedin. Bir cehennem makinesinin rüyaları sizi hasta etmiştir, Oswald’un konutunda mücadele ederek ailesini şeytani ve tarif edilemeyecek kadar korkunç bir varlıktan kurtarın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Amnesia: The Dark Descent Platformlar: PC Geliştirici: Frictional Games Dağıtıcısı: Frictional Games Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler