Angry Birds 2, 10 Milyon'dan Fazla İndirildi

03.08.2015 15:20 Hakan Bozdemir

 
     Angry Birds 2 güzel bir başlangıç yaparak hızlı bir şekilde 1 milyon indirmeyi geçmişti. Şimdi ise oyunun toplamda 10 milyon indirmeyi geçtiği açıklandı. 2009 yılından bu yana sevilen bir isim haline gelen Angry Birds'ün popülerliğinin hala devam ettiğini bu şekilde görebiliyoruz. Angry Birds 2'nin ücretsiz olarak sunulması da bu indirmeleri etkiliyor tabii ki.
 
     Angry Birds 2'de kuşlarınız kart şeklindeler ve onları kullanarak oyunu oynuyorsunuz. Eğer kartlarınız biterse yeni kartlar için beklemeniz gerekiyor veya birkaç kart daha satın alabiliyorsunuz. Ayrıca oyunda yer alan Reis Domuz, Şef Domuz ve alçak Kral Domuz'un yer alması da oyuna farklı bir hava katmış.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Angry Birds 2 Platformlar: Mobil Geliştirici: Rovio Dağıtıcısı: Rovio Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler