Angry Birds: Star Wars, Android ve iOS'a Geldi!

May The "Birds" Be With You!
08.11.2012 12:59 Erkut Köse


   Angry Birds ve Star Wars evrenini harmanlama amacıyla geliştirilen ve ışın kılıçlarımızla domuzcukların üstesinden gelmeye çalıştığımız yeni oyun Android Market, App Store ve Windows Phone App'daki yerini aldı.
 
   Oyunu Anroid için indirmek isteyen oyuncuların herhangi bir ücret ödemesine gerek yok. Eğer oyunun HD versiyonunu tabletinizde edinmek istiyorsanız ise 2.99$ gibi bir ücret ödemelisiniz.
 
   iOS'ta ise oyunun standart sürümü 0.99$'dan satışa sunulmuş durumda. Eğer iPad'inizde yüksek çözünürlükle oyunun keyfini sürmek istiyorsanız ise HD sürüme yine 2.99$'a sahip olmanız mümkün.
 
   Windows Phone sahipleri de yine 0.99$'a oyunu satın alabiliyor. Oyunun hangi versiyonuna sahip olursanız olun, Luke Skywalker ve Yoda'nın bulunduğu ekstra bölümleri satın alabiliyorsunuz. Bu içerik paketi ise 1.99$ olarak belirlenmiş. Yakın zamanda daha fazla içeriğin geleceği de verilen bilgiler arasında.
 
   The Guardian, yaptığı incelemede oyunun oldukça eğlenceli olduğunu belirtmiş ve yapımı 5 yıldız ile ödüllendirmiş. Ayrıca yeni gelen güç ve özelliklerin de başarılı olduğuna değinilmiş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Angry Birds: Star Wars Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rovio Dağıtıcısı: Rovio Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler