Angry Birds: Star Wars'dan İlk Oynanış Videosu

29.10.2012 18:57 Tunahan Başol


     Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan ve ilk aşamada oynanış olarak Angry Birds: Space'e benzetilen Angry Birds: Star Wars için ilk oynanış videosu yayımlandı.
 
     Bu oynanış videosunda yeni oyunla beraber seriye eklenecek olan yeni dinamiklere göz atma fırsatını buluyoruz. Örneğin Luke'ü fırlattınız ve bir yapıya yaklaşıyorsunuz, bu durumda kuşun özelliğini kullanarak, ışın kılıcınızla yapıya vurup orayı yok edebiliyorsunuz.
 
     Serinin diğer oyunlarına nazaran daha farklı bir yapısı olduğunu söyleyebileceğimiz oyunun oynanış videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Angry Birds: Star Wars Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rovio Dağıtıcısı: Rovio Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler