Animal Crossing: New Horizons Switch için Çıktı

20.03.2020 17:29 Gazali Çetinkaya

 
Her zaman, her yerde benzersiz bir ada kaçamağı yapma zamanı. Nintendo Switch için çıkan Animal Crossing: New Horizons oyununda oyuncular ıssız bir adaya kaçıyor ve ada hayatlarını keşfetmek, yaratmak ve özelleştirmek için kendi cennetlerini yaratıyorlar.
 
Çıkışından itibaren, oyuna sürekli olarak ücretsiz güncellemeler eklenerek oyuncuların eğlenmeleri için sezonluk içerikler sunulacak. Şu anda kullanıma sunulan ilk güncelleme Nisan ayında eklenecek “Bunny Day”.Yazılım güncellemesi ayrıca Nintendo Switch Online üyeleri için çevrimiçi özellikleri kullanma özelliğini de ekliyor.
 
İster çevrimiçi oynayın, ister başkalarıyla birlikte oynayın, adada yaşamak paylaşınca daha iyi. Animal Crossing: New Horizons’da en fazla sekiz kişi bir adada yaşayabilir. Party Play’de bölge sakinleri adayı aynı anda keşfetmeleri için üç kişi daha çağırabilir. Yerel kablosuz veya çevrimiçi oyun aracılığıyla belirli bir adada en fazla sekiz kişi oynayabilir.
 
Bir uçuşa geçmeden bile, bireysel kişiliklere sahip büyüleyici hayvan sakinleri, hayatlarını adada yaşıyor. Tom Nook, Timmy ve Tommy gibi dostça yüzler, hizmetlerini ödünç verecek ve mobilyalar ve ev dekorundan evinizi yükseltmeye ve mobilya ve aksesuarlarla süslemeye kadar herhangi bir topluluğun büyümesine mutlulukla yardımcı olacak - hatta bazıları tasarlanabilir ve kişiselleştirilebilir.
 
Nintendo Switch Online üyeleri artık önceki oyunlar Animal Crossing: New Leaf or Animal Crossing: Happy Home Designer ‘dan Özel Tasarım QR Kod modelini taramak için Nintendo Switch Online uygulamasının bir parçası olan NookLink'i kullanabilirler. Çevrimiçi bağlandığında, akıllı telefonu klavye veya sesli sohbet için kullanarak Nintendo Switch Online akıllı telefon uygulamasıyla Animal Crossing: New Horizons’ı olan arkadaşlarınızla konuşmak da mümkündür.
 
Animal Crossing: New Horizons ile ilgili daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edebilirsiniz. nintendo.co.uk/animalcrossingnewhorizons
 
Yeni fragman çadır kurma, işçilik araçları, özelleştirme, keşfetme ve yeni ve geri dönen hayvan sakinleriyle tanışma gibi çeşitli aktiviteler de dahil olmak üzere adada yeni bir hayatın başlangıcını gösteriyor.
 
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Animal Crossing: New Horizons Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 20 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 30 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler