Animal Crossing: New Horizons'ın Yeni Güncellemesi Yüzme ve Dalış Ekleyecek

26.06.2020 19:47 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo, Animal Crossing: New Horizons'ın ilk ücretsiz yaz güncellemesinin 3 Temmuz'da yayınlanacağını duyurdu.
 
Güncellemenin içeriği:
 

Yüzme ve Dalış – Animal Crossing: New Horizons’a gelecek yüzme ve dalış özellikleri ile deniz şortunu alan oyuncular ada deniz yaşamı ile tanışabilirler. Adalarının kıyılarındaki davetkar sularda yüzerken, oyuncular adalarının ekosisteminde yaşayan deniz canlılarını keşfetmek ve toplamak için dalış yapabilirler. Müzeye olası eklemeler arayıp keşifler bağışlarken Blathers'tan eğlenceli gerçekler duymaya değer.
 
Pascal Ödüllü Tarifler Getirir – Yüzerken oyuncular yeni biriyle tanışabilir! Dost ziyaretçi Pascal deniz kabuklarını seviyor gibi görünüyor ve eğer oyuncular dalış sırasında birini keşfederse, buna sahip olup olamayacağını soracaktır. Bir teşekkür olarak, denizkızı temalı DIY tariflerinden bazılarını paylaşacak.
 
Gulliver? – Ücretsiz güncellemeyi indirdikten sonra, tanıdık görünen, ancak biraz farklı biri, korsan benzeri kıyafetlerle bazen kıyıda görünür. Oyuncular ona yardım teklif ettikten sonra, yardım için minnettarlığını göstermek için özel bir ödül gönderecek.

 
Başka bir yaz güncellemesinin Ağustos ayı başlarında yayınlanması planlanıyor.
 
Animal Crossing: New Horizons Switch üzerinde ulaşılabilir durumda.

Güncellemenin tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Animal Crossing: New Horizons Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 20 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler