Animal Crossing: New Horizons'ın Yeni İçerik Güncellemesi Yayınlandı

28.01.2021 12:08 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo, Animal Crossing: New Horizons'ın yeni ücretsiz içerik güncellemesini bugün yayınladı.

Renkli ve tüylerle dolu bir Festival etkinliği, mevsimlik eşyalara yeni eklemeler, yeni Tepkiler ve satın alınacak eşyalar içeriyor.

Detayları:
 

Festival Etkinliği - Soğuk havayı hiçbir şey dans ve uçan tüylerle dolu renkli bir Festival etkinliğinden daha iyi tutamaz. 15 Şubat'ta Dansçı Pavé, biraz konfeti ve karnaval havası yaratmak için adanın meydanına varacak.

Sadece bu gün, oyuncular ağlarıyla adada yüzen renkli tüyleri yakalayabilir ve karşılığında tutkulu bir dans numarası almak için onları Pavé'ye takas edebilirler. Gökkuşağı tüyleri özellikle nadir görülen bir manzara gibi görünüyor, bu yüzden onları yakalayıp Pavé ile takas etmek en iyisidir. Oyuncular arkadaşlarını adalarına davet edebilir veya birlikte kutlamalara katılmak için ziyarete gidebilirler.

Yeni Tepkiler – Festival heyecanını ifade etmek için Viva Festivale Tepki Seti, oyun içi ‘bell’ ile Nook's Cranny'deki raftan sınırlı bir süre için satın alınabilir ve Feelin ’It, Let's Go, Viva ve Confetti tepkilerini içerir.

Yeni Kıyafetler – Festivale kıyafetleri 1 Şubat'tan itibaren Able Sisters'ta sınırlı bir süre için mevcut olacak, böylece oyuncular tarzlarını gösterebilecek.

Sezonluk eşyalar –Yeni sezonluk eşyalar Nook Shopping'de satışa sunulacak. Oyuncular, duygusal sezonu 1 Şubat'tan 14 Şubat'a kadar satın alınabilecek çikolata kalpler ve kalp şeklindeki buketlerle kutlayabilirler. Ayrıca, Ocak ve Şubat aylarında belirli dönemler için Ay Yeni Yılı ve Büyük Oyun Kutlamaları ile ilgili başka eşyalar da olacak.
 
Mart ayında Animal Crossing: New Horizons için başka bir güncelleme daha planlanıyor.

Bugün yayınlanan güncellemenin fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Animal Crossing: New Horizons Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 20 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 3 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 4 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler