Anno 1800 Açık Betası 12 - 14 Nisan Tarihleri Arasında Düzenlenecek

05.02.2019 23:33 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, geçtğimiz hafta düzenlenen kapalı betadan sonra Anno 1800 için bir de açık beta düzenleyeceğini duyurdu.

Beta 12 Nisan'da başlayacak ve 14 Nisan'da sona erecek. Tüm PC oyuncularına açık olacak beta oyuncuların oyunu deneyim etmelerine ve sistemlerinde nasıl çalıştıklarını görmelerine imkan sunacak.

Şehir kurma gerçek zamanlı strateji oyunu Anno 1800 PC için 16 Nisan'da çıkacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı: 
 

Anno 1800'de Sanayi Devriminin Öncüsü Olun!
 
Tüm zamanların en heyecan verici ve en hızlı değişen dönemlerinden birini yaşayın. Yeni teknolojileri, kıtaları ve toplumları keşfedin. Hayal gücünüzle yeni bir dünya inşa edin! Tüm malzemeler unutulmaz bir Anno deneyimi için toplanmıştır. Kendi öykünüzü yazmak için Sanayi Devrimi sırasında dünya çapında seyahat edin!

Anno 1800, bireysel AI rakipleri, rastgele oluşturulmuş haritaları, çok katmanlı oyun ve çok daha fazlası gibi 20 yıllık Anno tarihinin sevilen özelliklerini birleştirmiş bulunuyor. Hikaye tabanlı bir kurgu, son derece özelleştirilebilir bir sanal alan modu ve klasik Anno çok oyunculu deneyimi dahil olmak üzere sizlere, zengin bir şehir kurma deneyimi sunar.

Güney Amerika'yı özel kaynakları ve fırsatlarıyla değil, aynı zamanda riskleri ve zorlukları ile keşfetme şansına da sahip olacaksınız. Yeni bir dünya keşfetmek ve sunabileceği şeylerin çoğunu almak için okyanusu geçin.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anno 1800 Platformlar: PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RTS Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 13 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler