Anno 1800 Yeni Nesil Konsollara Geliyor: Çıkış Tarihi Belli Oldu!

18.01.2023 16:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft Blue Byte, Anno 1800'ün Konsol Sürümü'nün 16 Mart'ta PlayStation 5 ve Xbox Series için 39.99 dolarlık fiyatla yayınlanacağını duyurdu. Ön sipariş şu anda PlayStation Store ve Microsoft Store üzerinden verilebilir. Ön sipariş veren kullanıcılar dijital bir sanat kitabına ve dijital oyun müziğine, Imperial Pack ve Console Founder Pack'e sahip olacak.
 
Sanayi devrimine adım atacağımız bir yapım
 
 
 
Sanayi Devrimi'nin işlendiği Anno 1800'de biz oyuncular yeni teknolojileri, kıtaları ve toplumları keşfedecek ve hayal gücümüze dayalı yeni bir dünyayı kurmaya çalışacağız. Şehir kurma, simülasyon ve strateji unsurlarının yer aldığı bu yapım artık yeni yeni nesil konsollara geliyor.
 
Anno 1800'de şehirler kuracak, bu yolda çeşitli binalar - yapılar inşa edecek, ekonomiyi kendimiz bizzat elimiz ile yönetecek, çeşitli kaynaklar toplayacak ve bu dünyada yer alan çeşitli yerleri keşfedebileceğiz. Oyun şehir yönetimi konusunda ipleri tamamen bizim elimize bırakıyor.
 
Anno 1800 konsol sürüm çıkış tarihi duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anno 1800 Platformlar: PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RTS Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 8 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler