Anthem'in Kaderi Bu Hafta İçinde Belli Olacak

09.02.2021 01:16 Gazali Çetinkaya

 
 
BioWare'in online aksiyon rol yapma oyunu Anthem Ocak 2019'da başarısız bir çıkış gerçekleştirmesine rağmen geliştirici ekip oyundan ümidini kesmedi.
 
BioWare'dan yaklaşık 30 kişilik bir ekip, 2020'nin başlarından bu yana oyunu baştan aşağı yenileyecek güncelleme Anthem 2.0 üzerinde çalışıyor. Şimdiye kadar yayınlanan geliştirici blogları ile loot sistemindeki ve Javelin yapılarındaki değişikliklerden bahsedildi.
 
Anthem'in kaderi bu hafta içinde belirlenecek.
 
Bloomberg'ten Jason Schreier'ın kaynaklarına göre Electronic Arts yöneticileri bu hafta Anthem 2.0 güncellemesinin son halini inceleyecek ve bir karara varacak.
 
Ya ekip büyütülüp yapımına devam edilecek ya da projeye son verilecek.
 
Jason Schreier'ın kaynaklarından biri BioWare'in oyunu yenileme çabalarını sürdürebilmesi için ekibi en az üçe katlaması gerektiğini ifade etti.
 
Electronic Arts konuyla ilgili olarak, söylentiler ve spekülasyonlar hakkında yorum yapmıyoruz, diye belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anthem Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 13 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler