Anthem'in Yapımcıları Oyun İçin Henüz Pes Etmemiş

17.09.2019 22:47 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise BioWare'in yaptığı Anthem'in yapımcıları oyunun kötü çıkışını düzeltmek için çabalıyorlar. Oyunun geliştirme aşamasında sorunlarla karşılaşan ve çok fazla olumsuz yorum alan Anthem geçtiğimiz ay Cataclysm içeriğiyle oyuncuları az da olsa sevindirmişti.
 
BioWare'in başındakilerden olan Chad Robertson durumla ilgili, "Bu yıl için, oyuncuların hoşlanacağını düşündüğümüz güncellemeler getireceğiz. Bu etkinlikler, daha önce gördüklerinize benzer zorluklar getirecek ve oyuna getirdiğimiz bazı eğlenceli temalar etrafında inşa edilecek." şeklinde bir açıklama yaptı.
 
Anthem 22 Şubat 2019 yılında; PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürüldü. Ayrıca oyun şu anda EA Access ve Origin Access'e eklenmiş durumda. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anthem Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler