Apex Legends Steam'de Ön Yüklemeye Açıldı

04.11.2020 16:26 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts ve Respawn Entertainment'ın oynaması ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends Steam'de ön yüklemeye açıldı.

İndirme boyutu yaklaşık olarak 53GB.

Origin kullanıcıları tüm ilerlemelerini ve açtıkları içerikleri Steam'e aktarabilecek ve Steam'den oynarken Origin'e bağlanmak gerekmeyecek.

Oyunun Steam'de erişime açılma saati Türkiye için yarın sabah 07:00'a denk geliyor.
 
Steam çıkışı beraberinde crossplay desteği ve yedinci sezon Ascension'ı da getirecek.
 
Yedinci sezon içeriği yer çekimi tabanlı yeteneklere sahip astrofizikçi yeni karakter Horizon, bulutların üzerinde güzel ve yemyeşil yeni harita Olympus ve Olympus'ta hızlı seyahat etmek için yeni araç Trident. Steam kullanıcılarını ayrıca Half-Life ve Portal'dan esinlenen üç özel silah Charm'ı bekliyor.
 
Yedinci sezon Ascension çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Apex Legends Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 1 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler