Apple, Kinect'in Yapımcısını Satın Aldı

25.11.2013 11:06 Alkan Adakaner


     Bildiğiniz gibi harekete duyarlı ve sesle kontrol edilebilen bir kontrol cihazı olan Kinect, Microsoft'un önemli kozlarından biri konumunda bulunuyor. Xbox One ile birlikte satılacak kadar Microsoft'un stratejisinde önemli bir yer işgal eden cihazın yaratıcısı ise PrimeSense adlı bir firma.
 
    Apple önemli bir adım atarak PrimeSense'i satın aldığını duyurdu. Söylenenlere göre Apple bu satın alma işlemi için 360 milyon dolar ödedi. Tahminler Apple'ın PrimeSense'in teknolojilerini Apple TV'de kullanmak istediği yönünde.
 
    Apple'dan yetkili Kristin Hugue ise bu satın alma işlemi hakkında yaptığı açıklamada "Apple zaman zaman küçük teknoloji şirketlerini satın alır ve genel olarak planlarımız ve gelecekteki projelerimiz ile ilgili dışarıya pek açıklama yapmayız" diyerek satın alma işleminin sebebini gizli tutmayı yeğlediklerini vurguladı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iPhone Platformlar: Mobil Geliştirici: Apple Dağıtıcısı: Apple Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Krafton ve Curseforge, PUBG: Playgrounds Çıkışı Öncesinde 95.000$ Ödül Havuzlu Yarışmasını Duyurdu 04 Ağustos Neon Giant ‘The Ascent’in 5. Yıl Dönümünde Oyunun Yol Haritasını Açıkladı 29 Temmuz eFootball™ World Festival'de Yeni Efsane Sergio Agüero ve Oyun İçi Önemli Güncellemeler Açıklandı 28 Temmuz NBA 2K27’nin Kapak Yıldızları Açıklandı: Victor Wembanyama, Caitlin Clark ve Derrick Rose 23 Temmuz PUBG: BATTLEGROUNDS 42.2 Güncellemesi Yeni Oyuncuların Oyuna Adapte Olmasını Kolaylaştırıyor 16 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler