Apple'ın Lansman Tarihi Belli Oldu

29.08.2019 22:02 Özgür Eroğlu

 
Neredeyse her yıl düzenli olarak çıkartılan Apple'ın akıllı telefon serisi iPhone'un, yeni modellerini tanıtacağı Apple lansmanının tarihi belli oldu. Her yıl aşağı yukarı aynı tarihlerde düzenlenen Apple etkinliği bu sene 11 Eylül'e denk gelmesi sebebiyle daha erken yapılmasına dair dedikodular dolaşıyordu. Bugün açıklanan bilgiye göre Apple tahmin edilidği gibi 11 Eylül'den önce yani 10 Eylül günü iPhone lansmanını düzenleyecek.
 
Etkinlik Steve Jobs Theater'da, Türkiye saati ile 10 Eylül akşamı saat 08.00'da başlayacak. Kaç adet telefon tanıtılacağı ve isimlerinin ne olacağı belli değil ama içlerinden birinin isminin iPhone 11 olacağı kesin gibi diyebiliriz. Rakiplerinin yükselişi hızla devam ederken Apple, iPhone'lara ne gibi yenilikler getirecek büyük merak konusu. Özellikle sadece Türkiye'de değil Amerika'da da geçtiğimiz yıl çıkan iPhone'ların fiyatı oldukça eleştirilmişti. Bu yıl açıklanacak fiyatlar oldukça merak ediliyor. Ayrıca iPhone'lar dışında Apple'ın tanıtacağı ürünler de oldukça büyük bir merak konusu.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler