"Ara Oyunlar Olmasaydı AC III de Olmazdı"

Bu sefer Connor'ın hikayesine tanık olacağız.
11.06.2012 12:34 Gökhan Yılmaz

 
     Assassin's Creed serisinn Kreatif Yönetmeni Alex Hutchinson, "Seri yıllık hale getirilmeseydi Assassin's Creed 3'ün çıkması imkansız olurdu." dedi. Yapımcı, Ubisoft'un geleneksel olarak yılda bir Assassin's Creed oyunu çıkartmasını savunarak, Brotherhood ve Revelations'ın seriye katkısından bahsetti.
 
     "Artık bu serinin üzerinde çalışan birden çok ekip var. Biz üçüncü oyuna Ocak 2010'da Brotherhood ekibiyle aynı anda başladık yani Revelations'dan önce. Çekirdek ekibin bu oyunu neredeyse üç yıldır geliştirdiğini çıkartabilirsiniz, ki bu artık günümüz oyunlarında zor görülen bir durumdur. Çünkü endüstride bu kadar uzun süreli projeler hem çok maliyetlidir hem de risklidir. Bu nedenle bu projeyi finanse etmek için diğer oyunlara ihtiyacımız vardı."
 
     "İnsanlar ne kadar sık oyun çıkarttığımızla ilgili konuşmaları aslında komik bir durum çünkü ben bu oyunların oldukça iyi yapımlar olduğunu düşünüyorum. Mesela Breaking Bad hergün yayınlansa hergün oturup izlerim ve TV'de başka birşeye ihtiyacım kalmaz ama sanıyorum ki insanların hoşnut olmadığı bazı şeyler var. Ayrıca Assassin's Creed serisinin bir güzelliği de eğer iyi bir oyun yapıyorsanız kendini yeni bir oyun serisiymiş gibi hissettiriyor. Çünkü hâlâ karakter yönlendirme ve savaşmayla ilgili olsa da yeni kahraman, yeni çevre ve yepyeni bir fantezi sunması tamamen yeni bir seri üretmek kadar maliyetli bir iş."
 
     Yapımcının Assassin's Creed serisinin üçüncü oyunda sona erip ermeyeceği konusunda açıklaması şu şekilde oldu: "Sanıyorum ki seriyi devam ettireceğiz ve yeni fikirlerimiz var."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler