Aradığımız İkinci Dünya Savaşı FPS'si Days of War Olabilir

Kill Streak'ler yok, duvarlardan zıplama yok, tabletten roket saldırısı yok!
03.03.2016 12:02 Gökhan Yılmaz

  
     2000-2010 tarihleri arasındaki İkinci Dünya Savaşı temalı online multiplayer keyfini Unreal Engine 4 ile geri getirmeyi hedefleyen Days of War Kickstarter üzerinden bağış kampanyasını başlattı.
 
     Yapımcılar Days of War'da günümüz görselliği ile birlikte İkinci Dünya Savaşı silahlarının gerçekçi bir şekilde tepki verirken aynı zamanda da oyunun akıcı bir şekilde ilerlemesini istiyorlar. Oyunu iki senedir geliştirdiklerini belirten ekip, son aşamaya girdikleri için hile yazılımları, sunucu masrafları, harita ve mod araçları ve oyuncuların mesajlarına cevap verecek bir sorumlu işe almak gibi giderlerini karşılayabilmek için bağış açmış.
 
     Şu an içerisinde 445 kişiyle 25.000$ toplanmış görünüyor ve hedeflenen 100.000$'a kolayca ulaşacaklardır. Daha 26 günü bulunan Kickstarter kampanyasına buradan ulaşabilir ve oyunun ayrıntılarına göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Days of War Platformlar: PC Geliştirici: Driven Arts Dağıtıcısı: Graffiti Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 30 Ocak 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler