Aragami: Shadow Edition Switch Versiyonu 2019'a Ertelendi

12.11.2018 17:10 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Merge Games ve geliştirici Lince Works, bu sonbaharda çıkması planlanan Aragami: Shadow Edition Switch versiyonunu 2019 yılına erteledi. Net çıkış tarihi açıklanmadı.

Lince Works stüdyo yönetmeni David Leon erteleme ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Port stüdyomuz Stage Clear'ın şu ana kadar yapmış olduğu iş gerçekten harika. Ancak çok daha sağlam bir deneyim sunabilmek için test ve cilalama işlemlerine daha fazla zaman ayırmamız konusunda hepimiz hemfikiriz. Aceleye getirmiyoruz, o yüzden en iyisi çıkış tarihini birkaç ay kadar ertelemek. Ayrıca çoğunuz halen o yeni kovboy oyununu oynamakla meşgul :P"

Shadow Edition'da ana oyun, Aragami: Nightfall genişlemesi ve daha önce çıkmış tüm indirilebilir içerikler bulunuyor. Ayrıca Switch versiyonu oyunun Xbox One ve PC sürümleri ile uyumlu iki oyunculu online co-op da destekleyecek.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler