Aral'da Ön Sipariş Sezonu Açıldı

Aral'ın ön siparişleri FIFA 12 ve Battlefield 3 ile başladı.
25.08.2011 16:42 Gökhan Yılmaz

 
     Sahaya inip, rakibinizi yenmeyi, stadın muhteşem çoşkusunu ya da savaş meydanının soğuk yüzünü mü yaşamak istiyorsunuz. Aral, Size her iki deneyimi de yaşatmak için FIFA 12 ve Battlefield 3’ü muhteşem hediyeler ile ön siparişe açıyor.

     E3’ün en iyi spor oyunu seçilen FIFA 12 için Aral Game’e özel olarak düzenlenen ve sınırlı sayıdaki Adidas ürünlerinin hediye edileceği ön sipariş fırsatı başladı. Sınırlı sayıda verilecek özel hediyeler için geri sayım başladı.
 
     Yılın en çok beklenilen ve Gamescom’un en iyi oyunu seçilen Battlefield 3 için ise sadece ön siparişte satılacak özel sürüm Battlefield 3 Limited Edition oyunseverlere sunuluyor. Oyunu ön sipariş ile satın alanlara oyunun Limited Edition sürümünün bir kopyası ile birlikte ‘Back to Karkand’ genişleme paketine ücretsiz sahip olabilecekler. Bunun yanı sıra Battlefield’a özel olarak üretilen T-shirtler de oyunu sipariş verenlere hediye edilecek.

     FIFA 12 PC, PS3,Xbox 360, WII, PS2, PSP ve 3DS versiyonları ile 30 Eylül 2011 tarihinde, Battlefield 3 ise PC, PS3 ve Xbox 360 versiyonları ile 28 Ekim 2011 tarihinde satışa sunulacak.
 
                                                                                                                              Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 17 Dk önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 1 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 1 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler