Arena of Fate'ın Oynanış Videosu Yayınlandı

14.08.2014 14:10 Tayfun Kumaş

 
     Başarılı bir geliştirici stüdyodan, online stüdyoya dönüşen Crytek'in, son dönemlerin popüler oyun türü olan MOBA türününde duyurduğu Free to Play oyunu Arena of Fate'ın ilk oynanış videosu yayınlandı.

     5vs5 olarak online mücadeler içerecek olan olan Arena of Fate, şu an sadece PC'ye gelecek. Crytek Sofia tarafından geliştirilen oyun, kırmızı başlıklı kız, kurt adam gibi masal dünyasının karakterlerini bizlere sunacak. Bunun yanında Tesla gibi dünya tarihindeki önemli insanlar da yer alacak.

      Arena of Fate'in resmi sitesinde beta kayıtları halen devam ediyor. Buradan oyunun sitesine ulaşarak beta kaydınızı yaptırabilirsiniz.
 
     Oyunun yayınlanan ilk oynanış videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Arena of Fate Platformlar: PC Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Crytek Tür: MOBA Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 5 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler